• CK
    8 month(s) ago
    kali pertama ku guna app ni (katanya utk KB aje, tapi i cuba utk TG) sggh xsangka p'hantaran cukup pantas - semua yg diterima mcm baru keluar dari dapur *panas... thanks, mr delivery.
  • Annuar Abdullah
    8 month(s) ago
    Alhamdulillah service yg baik untuk penduduk Kepala Batas.

    Apps boleh dibaiki lagi. Agak lembab dan susah nak digunakan. Lambat nak upload data. Bayaran online kekadang boleh kekadang tak boleh.

    Kalau boleh hari Jumaat buka juga perkhidmatan.
  • Madihah
    8 month(s) ago
    ordered 2. but only got 1. why?
  • M Khairul Eezwan MK
    9 month(s) ago
    order jam 0725 pm.. sepatutnya sampai jam 0830 pm.. skrg dah jam 0941 pm, batang hidung rider pun x nmpak lagi. punya la nak elak rider tggu lama kt pagar, postpone le solat isya.. sampai sudah tak solat2 lagi. ingatlah, hungry man is an angry man..
  • izzah hani
    9 month(s) ago
    Nice sgt app ni.. pantas mudah.. habis duit saye heheheheheh.. runner pon hensem
  • Ezni Shafira
    9 month(s) ago
    Makanan xsampai... 😭😭😭 Xtahu status ape... Mohon buat penambahbaikan...
  • amirul
    9 month(s) ago
    xtau status order cmna. dh order ka.? otw nk mai ka.? dh siap ka.? huhu
  • puteri niniey
    9 month(s) ago
    servis baik,tapi apps ni tiada status order yang pending.bila checkout, order terus masuk bahagian past order.sedangkan ia pending. tiada cara utk tahu atau track order.email noti,invoice,online resit tiada
  • Farizal Mustaffa
    12 month(s) ago
    Mee goreng order sampai panas2. Ontime! Terima kasih.
  • Demie TG
    1 year(s) ago
    Servis Terbaek
  • Ayue Azmi
    1 year(s) ago
    First time guna apps ni. Terbaik, runner pun sopan. Minta maaf sebab lambat few minutes je. Thanks!
  • Siti Nor Hafizah
    1 year(s) ago
    Order 2 minggu lepas.puas hati dgn servis.budak delivery tu pun baik banyak sabar dgn kerenah saya.cuma apps ni slow sikit.nak load makan masa.
  • nur Amanina
    1 year(s) ago
    Hope this app is more convenient to use. There is no clear guide on how to use this app.
  • Rosheila Darus
    1 year(s) ago
    Makanan sampai panas2 lg Adik rider pn sopan ja. Terbaik service
  • Rosheila Darus
    1 year(s) ago
    Food selamat sampai.. terima kasih rider yg hntr 👍🏻
  • sid tan
    1 year(s) ago
    macam mana nak dpt code loyalty tu penghantar x pernah bg kode pon utk scan
  • Haidar Bin Hamzah
    1 year(s) ago
    Para pelanggan yang dihormati, Hari ni 3 Mei bersamaan 10 Ramadan Hippo Food Delivery cuti untuk sehari. Jumpa esok dan terima kasih atas support anda
  • Apis Deham
    1 year(s) ago
    Runner diorang bagus2. Cari rumah sampai jumpa. Terbaikk
  • Nurhayati Zubir
    1 year(s) ago
    1st time guna apps ni, order sampai awal 10 minit dari masa delivery. Nice!
    Rider hantar makanan pun efficient and sopan.
  • Haidar Bin Hamzah
    1 year(s) ago
    Para pelanggan yang dimuliakan, HIPPO FOOD DELIVERY terpaksa bercuti dari 21 Mar hingga 22 Mar untuk tujuan meningkatkan kualiti penghantaran dan kami akan beroperasi semula pada 23 Mar 2020. Mohon Maaf
OK

Choose Login Account

Share by Email

Share