Reviews
  • Haidar Bin Hamzah
    2 week(s) ago
    Assalamualaikum para pelanggan yang dihormati, Hippo cuti hari ni 29 Jun 2019 atas masalah teknikal dan akan beroperasi seperti biasa esok.
  • Mohd Faizal Bin Azmi
    3 week(s) ago
    saya cadangkan tambah lagi kedai makan yg sempoi.. nasi arab k batas kat Hong Leong, Pon satay, bihun sup lahar kepar. dan apa2 yg famous kat k batas
    1 Reply View
  • syarifah halim
    3 week(s) ago
    Order Seberangjaya slalu tutup tolong tetap kan masa sebetulnya thankyou 😊
    1 Reply View
  • Haidar Bin Hamzah
    1 month(s) ago
    Para pelanggan yang dihormati, HIPPO FOOD DELIVERY cuti setiap Jumaat
  • nadrah
    1 month(s) ago
    Assalamualaikum..pertama kali order makanan dgn mangkuk tingkat.. alhamdulilah puas hati dan sedap.service dari hippo food pun terbaik
    1 Reply View
  • Haidar Bin Hamzah
    1 month(s) ago
    Assalamualaikum Para Pelanggan yang dihormati, perkhidmatan Hippo Food Delivery akan beroperasi seperti biasa bermula esok 10 Jun 2019 10.15pagi hingga 10.30malam
  • Haidar Bin Hamzah
    2 month(s) ago
    Assalamualaikum para pelanggan di hormati, maaf hari ini Jumaat 17/5/2019 HIPPO cuti atas sebab tidak dapat dielakkan dan akan bersambung operasi seperti biasa esok. Terima kasih atas sokongan anda
    2 Replies View
  • Haidar Bin Hamzah
    2 month(s) ago
    Assalamualaikum Customer , hari ini HIPPO FOOD DELIVERY cuti 16 May 2019 dan akan beroperasi esok 17 May 2019.Maaf di atas segala kesulitan.Sekian Terima Kasih
  • azlina abd ghani
    2 month(s) ago
    Yg ni ha cuba tengok
  • azlina abd ghani
    2 month(s) ago
    Semua kedai tutup awat buat kata Open dh buka web tu tutup pulak
    1 Reply View
  • Nurul Ashikin Rosli
    2 month(s) ago
    Peleknyaaaa tutup tapi boleh pulak buat order.. Dah la order utk berbuka.. Pukul 615 br tau kata ttp.. Lain2 kali bgtau la awai2
    2 Replies View
  • Noor chahaya Mohamad zahari
    2 month(s) ago
    Nc lemak dr the kebuloque truck... Sedapppp sgt.... 😍😍😍
  • Ahmad Fais
    2 month(s) ago
    Bahagian mesej mohon pihak hippo buat satu click utk padam semua terima kasih. Sebab padam satu2 lambat...
  • Farahani
    3 month(s) ago
    Sy order dkt Asraar Hadramawt . Servis ok , penghantaran cepat n makanan pn sedap . Mgkin sy akan repeat order lg nanti . hehe .
  • M Khairul Eezwan MK
    3 month(s) ago
    regular client, today order hotdog with specific order not to put sauce, mayo and veggies into both hotdog, but bila dah dpt item, masih ada lagi. just sharing n not looking for any compensation. the service were tiptop.hope the stall can improve.
  • anis
    3 month(s) ago
    1st time guna servis hippo, servis yg pantas.👍👍👍
  • azlina abd ghani
    3 month(s) ago
    Hari ni Restoran nasi lemak noraz buka Dak
  • Ai Artkid
    3 month(s) ago
    Great apps! Efficient service. Lots of variety

    But kindly improve your system by putting tracking order since we not received any notification after place an order.

    Overall superb!!
  • Nazri
    4 month(s) ago
    Pertama kali cuba servis hippo ni,makanan sampai awal 5 minit, runner bgtau yg jadi lambat,sbb order bertindan,PLG lewat 1/2 jam,apa2 tq
  • fatimah
    4 month(s) ago
    terbaik asraar hadramawt.. makanan smpai awal, spt yg di oder n yg pentg mkanan msh panass.. good job
OK

Choose Login Account

Share by Email

Share