Reviews
  • Mama Hayati
    1 week(s) ago
    Open Order untuk breakfast..dah place order.
    After 1hr br call x blh delivery... 😓😓
    Arango kepala batas👎
  • Mama Hayati
    2 week(s) ago
    First time order hippo delivery.. Such a very good services..fast n very efficient delivery.. highly recommended for La Nuestra Sandwich.. Superb yummy
  • syaza
    2 week(s) ago
    Ordered food from happy waffle.. received order 5 minutes earlier.. tq. Barakallahufik.
  • fitrah
    2 week(s) ago
    terbaik.. makanan yg diorder sampai awal. panas2 mmg x menyesal order pakai app nih.. semoga terus beri perkhidmatan yang terbaik..
  • Haidar Bin Hamzah
    3 week(s) ago
    Para pelanggan yang dihormati, HIPPO FOOD DELIVERY cuti setiap hari Jumaat. Sekian Terima kasih
  • Muhamad Asyraf
    3 week(s) ago
    apps lama ada set berpantang...yg baru kenapa x ada?
    1 Reply View
  • izwan
    4 week(s) ago
    Delivery on time, good service! Siap ada loyalty point lagi. Keep it up guys 👍👍👍
    1 Reply View
  • Nor Azira
    1 month(s) ago
    Very disappointed. My area tak cover but why u accept my order. I'm waiting for my order about 1 hour then called me ur runner did not cover my area. So upset.
    1 Reply View
  • Haidar Bin Hamzah
    2 month(s) ago
    Para Pelanggan yang dihormati, HIPPO ditutup selama 1 bulan bermula hari ini 30 Julai 2019 atas penambahbaikan aplikasi dan sistem. Pihak kami memohon maaf diatas segala kesulitan ini.Terima kasih kerana menyokong HIPPO.
  • Haidar Bin Hamzah
    3 month(s) ago
    Assalamualaikum para pelanggan yang dihormati, Hippo cuti hari ni 29 Jun 2019 atas masalah teknikal dan akan beroperasi seperti biasa esok.
  • Mohd Faizal Bin Azmi
    3 month(s) ago
    saya cadangkan tambah lagi kedai makan yg sempoi.. nasi arab k batas kat Hong Leong, Pon satay, bihun sup lahar kepar. dan apa2 yg famous kat k batas
    1 Reply View
  • syarifah halim
    3 month(s) ago
    Order Seberangjaya slalu tutup tolong tetap kan masa sebetulnya thankyou 😊
    1 Reply View
  • Haidar Bin Hamzah
    4 month(s) ago
    Para pelanggan yang dihormati, HIPPO FOOD DELIVERY cuti setiap Jumaat
  • nadrah
    4 month(s) ago
    Assalamualaikum..pertama kali order makanan dgn mangkuk tingkat.. alhamdulilah puas hati dan sedap.service dari hippo food pun terbaik
    1 Reply View
  • Haidar Bin Hamzah
    4 month(s) ago
    Assalamualaikum Para Pelanggan yang dihormati, perkhidmatan Hippo Food Delivery akan beroperasi seperti biasa bermula esok 10 Jun 2019 10.15pagi hingga 10.30malam
  • Haidar Bin Hamzah
    5 month(s) ago
    Assalamualaikum para pelanggan di hormati, maaf hari ini Jumaat 17/5/2019 HIPPO cuti atas sebab tidak dapat dielakkan dan akan bersambung operasi seperti biasa esok. Terima kasih atas sokongan anda
    2 Replies View
  • Haidar Bin Hamzah
    5 month(s) ago
    Assalamualaikum Customer , hari ini HIPPO FOOD DELIVERY cuti 16 May 2019 dan akan beroperasi esok 17 May 2019.Maaf di atas segala kesulitan.Sekian Terima Kasih
  • azlina abd ghani
    5 month(s) ago
    Yg ni ha cuba tengok
  • azlina abd ghani
    5 month(s) ago
    Semua kedai tutup awat buat kata Open dh buka web tu tutup pulak
    1 Reply View
  • Nurul Ashikin Rosli
    5 month(s) ago
    Peleknyaaaa tutup tapi boleh pulak buat order.. Dah la order utk berbuka.. Pukul 615 br tau kata ttp.. Lain2 kali bgtau la awai2
    2 Replies View
OK

Choose Login Account

Share by Email

Share