Reviews
  • Siti Nor Hafizah
    5 day(s) ago
    Order 2 minggu lepas.puas hati dgn servis.budak delivery tu pun baik banyak sabar dgn kerenah saya.cuma apps ni slow sikit.nak load makan masa.
  • nur Amanina
    2 week(s) ago
    Hope this app is more convenient to use. There is no clear guide on how to use this app.
  • Rosheila Darus
    3 week(s) ago
    Makanan sampai panas2 lg Adik rider pn sopan ja. Terbaik service
  • Rosheila Darus
    1 month(s) ago
    Food selamat sampai.. terima kasih rider yg hntr 👍🏻
  • sid tan
    1 month(s) ago
    macam mana nak dpt code loyalty tu penghantar x pernah bg kode pon utk scan
  • Haidar Bin Hamzah
    2 month(s) ago
    Para pelanggan yang dihormati, Hari ni 3 Mei bersamaan 10 Ramadan Hippo Food Delivery cuti untuk sehari. Jumpa esok dan terima kasih atas support anda
  • Apis Deham
    2 month(s) ago
    Runner diorang bagus2. Cari rumah sampai jumpa. Terbaikk
  • Nurhayati Zubir
    2 month(s) ago
    1st time guna apps ni, order sampai awal 10 minit dari masa delivery. Nice!
    Rider hantar makanan pun efficient and sopan.
  • Haidar Bin Hamzah
    3 month(s) ago
    Para pelanggan yang dimuliakan, HIPPO FOOD DELIVERY terpaksa bercuti dari 21 Mar hingga 22 Mar untuk tujuan meningkatkan kualiti penghantaran dan kami akan beroperasi semula pada 23 Mar 2020. Mohon Maaf
  • Haidar Bin Hamzah
    4 month(s) ago
    We're Open Now 😁😉
  • Aasyiqin
    4 month(s) ago
    Macam mana nak order kalau takdak naik order now tuh pun 🤦🏻‍♀️
    1 Reply View
  • Haidar Bin Hamzah
    4 month(s) ago
    Harap maaf kami tutup sebentar disebabkan hujan lebat. InsyAllah kami kembali lagi sebentar saja lagi.
  • Haidar Bin Hamzah
    5 month(s) ago
    Harap Maaf para pelanggan yang dihormati, hari ini 26-Jan-2020 HIPPO FOOD DELIVERY tidak beroperasi atas sebab-sebab teknikal dan akan beroperasi semula esok 27 -Jan-2020. Maaf sekali lagi dan terima kasih atas sokongan anda.
  • faizal
    5 month(s) ago
    1st time order. Oklah. Cuma penghantaran lewat 20minit. App/web harap lebih friendly.
    1 Reply View
  • nur amira
    6 month(s) ago
    syok Oder kat Hippo Servis Terbaik😍
  • Mubarak
    7 month(s) ago
    terbaikkk order smpai awl dri msa yg diberikan
  • Rini
    8 month(s) ago
    Alhamdulillah... Cepat hantar... Rider pun baik.. boleh order lagi..
  • Haidar Bin Hamzah
    8 month(s) ago
    Harap maaf Hippo Food Delivery tutup 27-10-2019 dan akan dibuka kembali Isnin 28-10-2019.Sekian Terima kasih
  • Mama Hayati
    9 month(s) ago
    Open Order untuk breakfast..dah place order.
    After 1hr br call x blh delivery... 😓😓
    Arango kepala batas👎
  • Mama Hayati
    9 month(s) ago
    First time order hippo delivery.. Such a very good services..fast n very efficient delivery.. highly recommended for La Nuestra Sandwich.. Superb yummy
OK

Choose Login Account

Share by Email

Share