Reviews
  • Haidar Bin Hamzah
    1 week(s) ago
    Assalamualaikum para pelanggan di hormati, maaf hari ini Jumaat 17/5/2019 HIPPO cuti atas sebab tidak dapat dielakkan dan akan bersambung operasi seperti biasa esok. Terima kasih atas sokongan anda
    2 Replies View
  • Haidar Bin Hamzah
    1 week(s) ago
    Assalamualaikum Customer , hari ini HIPPO FOOD DELIVERY cuti 16 May 2019 dan akan beroperasi esok 17 May 2019.Maaf di atas segala kesulitan.Sekian Terima Kasih
  • azlina abd ghani
    2 week(s) ago
    Yg ni ha cuba tengok
  • azlina abd ghani
    2 week(s) ago
    Semua kedai tutup awat buat kata Open dh buka web tu tutup pulak
    1 Reply View
  • Nurul Ashikin Rosli
    2 week(s) ago
    Peleknyaaaa tutup tapi boleh pulak buat order.. Dah la order utk berbuka.. Pukul 615 br tau kata ttp.. Lain2 kali bgtau la awai2
    2 Replies View
  • Noor chahaya Mohamad zahari
    2 week(s) ago
    Nc lemak dr the kebuloque truck... Sedapppp sgt.... 😍😍😍
  • Ahmad Fais
    2 week(s) ago
    Bahagian mesej mohon pihak hippo buat satu click utk padam semua terima kasih. Sebab padam satu2 lambat...
  • Farahani
    1 month(s) ago
    Sy order dkt Asraar Hadramawt . Servis ok , penghantaran cepat n makanan pn sedap . Mgkin sy akan repeat order lg nanti . hehe .
  • M Khairul Eezwan MK
    1 month(s) ago
    regular client, today order hotdog with specific order not to put sauce, mayo and veggies into both hotdog, but bila dah dpt item, masih ada lagi. just sharing n not looking for any compensation. the service were tiptop.hope the stall can improve.
  • anis
    1 month(s) ago
    1st time guna servis hippo, servis yg pantas.👍👍👍
  • azlina abd ghani
    1 month(s) ago
    Hari ni Restoran nasi lemak noraz buka Dak
  • Ai Artkid
    2 month(s) ago
    Great apps! Efficient service. Lots of variety

    But kindly improve your system by putting tracking order since we not received any notification after place an order.

    Overall superb!!
  • Nazri
    2 month(s) ago
    Pertama kali cuba servis hippo ni,makanan sampai awal 5 minit, runner bgtau yg jadi lambat,sbb order bertindan,PLG lewat 1/2 jam,apa2 tq
  • fatimah
    2 month(s) ago
    terbaik asraar hadramawt.. makanan smpai awal, spt yg di oder n yg pentg mkanan msh panass.. good job
  • Nor Nabilahh
    2 month(s) ago
    It’s good for someone yg lapar but jenis malas nk bersiap or no transport like me hehe
  • Aza Aziz
    2 month(s) ago
    Kat mana saya boleh review makanan yg saya order dan status penghantaran?
  • za za
    3 month(s) ago
    Servis baik punyerr..
  • M Khairul Eezwan MK
    3 month(s) ago
    sy telah order item dr asraar hadramawt pada jam 1040 pagi ini.sy dimaklumkan yg sy akan dpt order sy jam 1230.skrg dah jam 1pm, order masih tak sampai. saya berhubung dgn pihak hippo dan dimaklumkan bhw restoren baru nak buat order sy. rstoren fail.
  • Haidar Bin Hamzah
    3 month(s) ago
    Maaf dari Pihak Hippo Food Delivery , berlaku kekeliruan dari restoran dan pihak kami akan mengembalikan baki wang Cik secepat mungkin. Terima kasih
  • Anonymous User
    3 month(s) ago
    order daging kicap, kerabu seafood, nasik putih 2.yang sampai hanya lauk.nasik tak dihantar tapi di charge.so frustrated with the service.semoga dapat perbaiki di lain masa.tq
OK

Choose Login Account

Share by Email

Share